Hi everybody! This is my personal blog which selling beautiful scarves, clothes, kurung collection, kebayas, shoes and other collection. Browse around my collection until you find the right one for you. Besides selling product am also sharing news and everything with you so that you will be enjoyed and happy visiting my blog.

Thank you very much and God bless!

Enjoy shopping and happy browsing my dear!

introduction

Informative media brought to you by...CLICK HERE 1st before you move on

TURN TO YOUR OWN LANGUAGE

Thursday, October 25, 2012

Punca Apek putus tunang...

Suatu masa dulu kecoh seantero Apek putus tunang. Maklumlah Apek ni orang popular, selebriti bola sepak katakan. Apa-apa kisah dia orang pasti nak tahu. Point juga untuk para
blogger yang kekeringan idea buat cite. Ye ke? Waktu tu banyak spekulasi yang timbul. 

Namun salah satu gosip yang  tersebar luas itu adalah berpunya daripada Apek yang bermain kayu tiga,,,tapi waktu tu Seri belum jadi blogger lagi...waktu tu Seri cuma pembaca setia blog-blog yang bergosip tentang artis. Seri baca je lah untuk isi masa lapang. Tak sangka hari ini Seri boleh jadikan Apek salah satu dari topik Seri.






Tapi hari ini Seri terfikir-fikir apakah benar Leuniey punca perpisahan dengan tunang dia dulu? Sapa nak jawab tu ya...? Tapi akhbar semalam menyatakan mereka bakal disatukan pada Disember ini.. korang pikirlah sendiri. Apakah benar Leuniey punca sebenar. Tapi apa-apapun tahniah kepada mereka berdua dan selamat menjalani kehidupan yang lebih bahagia... Jodoh itu di tangan Tuhan. Kita manusia biasa cuma mereka cerita.. Salam. Semoga bahagia..




Maafkan Seri kalau Seri ada tersilap tutur dan kata...
Jom tengok pic bakal isteri apek yang cantik dan cute miut ni pada artikel

No comments:

THE BEST ARTICLES YOU MUST READ

There was an error in this gadget

Follow by Email

Most read news